Webinar een Nieuwe Liefde

dit najaar

Meld je binnenkort gratis aan voor de webinar

EEN NIEUWE LIEFDE

Klaar met daten? Bouw een relatie op.

Zorg dat het contact met jouw toekomstige partner goed verloopt!

Of je nou iemand ontmoet via een partnervoorstel of in het dagelijks leven een aantrekkelijke mogelijke partner tegen het lijf loopt, je zult iets moeten doen voor een goede start. Dit kan soms best nog wel eens lastig zijn. Niet elke openingszin valt bij iedereen in de smaak en sommige versiertrucs kunnen tot een teleurstelling, lachertje of faalactie leiden. Sommige mensen denken dat het uiterlijk doorslaggevend is bij het versieren, maar als je om je heen kijkt naar gelukkige stelletjes, zie je al gauw dat dit niet klopt…

Ben je klaar met daten en wil je nu eindelijk eens een echte, duurzame relatie met de juiste partner?

Ook jouw toekomstige partner is alleen! Maar wat kun jij doen om deze te ontmoeten en daar een goede relatie mee op te bouwen? Trefwoorden als: contact leggen, toenadering zoeken, eerste indruk maken, versieren... Hoe kun je jezelf blijven en toch zorgen dat het contact goed verloopt? Daar gaat dit webinar over.

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar zijn:

lichaamstaal, oogcontact en uitstraling;
het "lekker in je vel" gevoel;
aandacht geven, aandacht krijgen;
onzekerheid, gezichtsverlies en initiatief nemen;
humor, spontaniteit en magie.

Meer hier over weten? Doe mee met deze gratis webinar!

Bouw bewust aan een nieuwe liefdevolle relatie!

Ontzettend veel mensen vinden het moeilijk om een fijne partner te vinden en daar een langdurige liefdevolle relatie mee op te bouwen en te behouden. Ook hele leuke mensen, die graag een vaste partner willen. Toch is er iets wat ervoor zorgt dat het (nog) niet lukt.

In deze webinar gaan we het hebben over mogelijk belemmerende factoren in het vinden en opbouwen van een relatie. Natuurlijk gaan we ook bespreken hoe je wél een fijne partner kan vinden en daarmee een duurzame relatie kunt opbouwen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Overtuigingen doorbreken, versieren, een goede partner zijn en een goede partner kiezen. Ook gaan we bespreken hoe jij een succes kunt maken van de eerste ontmoetingen, want pas daarna kan je samen gaan werken aan een langdurige relatie.

Niet diegene met de knapste koppen, mooiste kleren, beste banen of grootste auto’s zijn het meest verleidelijk. Hoewel Hollywood en social media ons dat idee wel willen aansmeren. Ook de reclames lijken je dat idee te geven, maar in de praktijk werkt het niet zo. Verleidelijk zijn diegene die iets speciaals uitstralen.

Omdat je te maken hebt met twee persoonlijkheden, die van jezelf en van de ander, heeft het oefenen van versiertrucjes of mooie praatjes geen zin. Stoere praat, valse bescheidenheid of slijmerige complimenten. Het werkt allemaal niet. Helaas! Anders kon je dat heel mooi van tevoren oefenen. Het gaat juist om de combinatie van die twee persoonlijkheden. Die bepaalt hoe het proces van het contact leggen verloopt. Sterker nog, wanneer jij trucjes gebruikt en de ander doorziet ze, dan werkt dat in je nadeel. Als tiener kon je dat misschien nog wel doen. Tienermeisjes zijn nog wel eens gevoelig voor romantische praatjes, maar volwassen mensen meestal niet. Het is geen goed begin van een goede relatie, trucjes. Geen goed vooruitzicht. Een kant en klaar strategie werkt niet! Het gaat om emoties en die zijn niet altijd redelijk. Het gaat om de gevoelens van jou en van een ander.

Hoe versier ik dan wel? Daar gaan we het in dit webinar over hebben.

drs. Liselotte Visser

De webinar over hoe je succesvol in de liefde kunt zijn wordt geleid door drs. Liselotte Visser, psycholoog en relatiedeskundige. Zij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de relatie bemiddeling.

Auteur van de boeken Is je relatie te redden? Schijnbaar gelukkig en Ja ik wil. Hoe vind en bind je jouw droompartner?
Bestel bij Bol.com.

Sociale Psychologie (Vrije Universiteit Amsterdam, bijvak Marketing Management Vakgroep Economie). Relatiebemiddelingsconsulent, Voice Drama, Familiy Mediator, RET, runningtherapie, kortdurende oplossingsgerichte psychotherapie, EMDR en EFT-i (Emotion Focused Therapy gericht op hechting, identiteit en het verwerken van trauma).

GZ-psycholoog en psycholoog Arbeid & Gezondheid
Registratie NIP.

Meer over Liselotte Visser

In het najaar weer
Thuis op je eigen computer, tablet of smartphone.

Deelname is gratis.

Hoe werkt het? Bij aanmelding ontvang je een link naar een website die een kwartier voor de webinar actief wordt. Je neemt deel aan de webinar vanaf je eigen computer, tablet of laptop. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen (lastiger als je de webinar volgt via je smartphone). De webinar duurt ongeveer een uur.

Alle tools en vaardigheden!

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze webinar

Versieren
Contact
Relatie
Date
Passie
Inzet
Liefde
Duurzaam
Humor
Oogcontact
Uitstraling
Magie

Deze webinar komt weer in het najaar,

meld je aan voor een van onze andere webinars.