Webinar een Nieuwe Liefde

donderdag 11 november 14.00 uur

gratis deelnemen, klik hier

EEN NIEUWE LIEFDE

Klaar met daten? Bouw een relatie op.

Of je nou iemand ontmoet via een partnervoorstel of in het dagelijks leven een aantrekkelijke mogelijke partner tegen het lijf loopt, je zult iets moeten doen voor een goede start. Dit kan soms best nog wel eens lastig zijn. Niet elke openingszin valt bij iedereen in de smaak en sommige versiertrucs kunnen tot een teleurstelling, lachertje of faalactie leiden. Sommige mensen denken dat het uiterlijk doorslaggevend is bij het versieren, maar als je om je heen kijkt naar gelukkige stelletjes, zie je al gauw dat dit niet klopt...

Ben je klaar met daten en wil je nu eindelijk eens een echte, duurzame relatie met de juiste partner?
Ook jouw toekomstige partner is alleen! Maar wat kun jij doen om deze te ontmoeten en daar een goede relatie mee op te bouwen? Trefwoorden als: contact leggen, toenadering zoeken, eerste indruk maken, versieren... Hoe kun je jezelf blijven en toch zorgen dat het contact goed verloopt?

gratis deelnemen, klik hier


Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar zijn:

lichaamstaal, oogcontact en uitstraling;
het "lekker in je vel" gevoel;
aandacht geven, aandacht krijgen;
onzekerheid, gezichtsverlies en initiatief nemen;
humor, spontaniteit en magie.

Webinar een nieuwe liefde
Donderdag 11 november 14.00 uur
Thuis op je eigen computer, tablet of smartphone
Deelname is gratis

gratis deelnemen, klik hierHoe werkt het? Bij aanmelding ontvang je een link naar een website die een kwartier voor de webinar actief wordt. Je neemt deel aan de webinar vanaf je eigen computer, tablet of laptop. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen (lastiger als je de webinar volgt via je smartphone). De webinar duurt ongeveer een uur.Hoe werkt het? Bij aanmelding ontvang je een link naar een website die een kwartier voor de webinar actief wordt. Je neemt deel aan de webinar vanaf je eigen computer, tablet of laptop. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen (lastiger als je de webinar volgt via je smartphone). De webinar duurt ongeveer een uur.

Alle tools en vaardigheden!

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze webinar

Versieren
Contact
Relatie
Date
Passie
Inzet
Liefde
Duurzaam
Humor
Oogcontact
Uitstraling
Magie