Webinar Klaar met Slechte Relaties

datum volgt

gratis deelnemen, klik hier

KLAAR MET SLECHTE RELATIES ?

Leer hier het geheim van een goede relatie!

Bent u klaar met slechte relaties? Wilt u weten hoe u een succesvolle relatie kunt creƫren door een goede partner te zijn? Leer het geheim van een goede relatie!

Liefhebben en geliefd worden is een menselijke basisbehoefte en toch worstelen zovelen daarmee. Wat onderscheidt een goede relatie van een minder goede relatie? Daar geeft deze Webinar antwoord op! Onderwerpen die de revue passeren zijn onder meer: emotionele boekhouding, relatie van gunnen, verbondenheid uit keuze, verschil tussen man en vrouw, de relatie als ontdekkingsreis en de kenmerken van een emotioneel intelligente relatie.

Hoe werkt het? Bij aanmelding ontvangt u een link naar een website die tien minuten van tevoren geactiveerd wordt. U logt in vanaf uw eigen computer, laptop of tablet. Tijdens de Webinar kunt u via de chatfunctie reageren en vragen stellen. De presentatie duurt ongeveer uur.

Deze Webinar vindt plaats op dinsdag 25 mei om 19.00 uur.

gratis deelnemen, klik hier


Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar zijn:

lichaamstaal, oogcontact en uitstraling;
het "lekker in je vel" gevoel;
aandacht geven, aandacht krijgen;
onzekerheid, gezichtsverlies en initiatief nemen;
humor, spontaniteit en magie.

De datum van deze webinar is nog niet bekend
Thuis op je eigen computer, tablet of smartphone.
Deelname is gratis.

gratis deelnemen, klik hierHoe werkt het? Bij aanmelding ontvang je een link naar een website die een kwartier voor de webinar actief wordt. Je neemt deel aan de webinar vanaf je eigen computer, tablet of laptop. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen (lastiger als je de webinar volgt via je smartphone). De webinar duurt ongeveer een uur.

Alle tools en vaardigheden!

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze webinar

Emotie
Boekhouding
Intimiteit
Humor
Keuze
Ontdekkingsreis
Behoefte
Liefhebben
Gunnen
Integriteit
Geliefd
Verbondenheid